Podkategorie
KC-814 Kanetsune "Namishibuki" Petty 135 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Namishibuki series & japonský kuchařský nůž & 101 layers damascus steel, prášková ocel & tvrdost HRC 60,5 - 61,5 & rukojeť Black Plywood & délka čepele 135 mm
KC-813 Kanetsune "Namishibuki" Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune Namishibuki series & japonský kuchařský nůž & 101 layers damascus steel, prášková ocel & tvrdost HRC 60,5 - 61,5 & rukojeť Black Plywood & délka čepele 180 mm
Gyuto/Chef & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & rukojeť západního stylu z materiálu Pakawood & délka čepele 240 mm
sada 4 steakových nožů SOK olive sunshine Professional Damascus & jádro z oceli VG-10, 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & 8 hranná rukojeť z olivového dřeva
nůž Chef 230 mm Dellinger Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & rukojeť ze dřeva desert iron wood + vzácná fosílie mamutího zubu & délka ostří 230 mm
nůž Santoku 180 mm Dellinger Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & rukojeť ze dřeva desert iron wood + vzácná fosílie mamutího zubu & délka ostří 180 mm
nůž Utility 130 mm Dellinger Professional Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & jádro z oceli vg10 – 67 vrstev damaškové oceli (damascus steel) & rukojeť ze dřeva desert iron wood + vzácná fosílie mamutího zubu & délka ostří 130 mm
sada 4 steakových nožů Dellinger German Samurai & ostří z německé oceli 1.4116 & rukojeť z ebenového dřeva s ozdobným středovým nýtem & délka ostří 125 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
malé nůž Paring 3,5" Dellinger German Samurai & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuchaře & nůž na zeleninu & ostří z německé oceli 1.4116 & západní rukojeť z ebenového dřeva & délka čepele 90 mm & tvrdost ostří 56-58 HRC
sekáček Dellinger Pary & včetně koženého pouzdra & materiál čepeli - ocel D2 & délka ostří 215 mm
Gyuto 210 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-200 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & rukojeť z POM materiálu (acetalová pryskyřice) & antimikrobiální ochrana & tři nýty v kombinaci s nerez. ocelí & délka čepele 210 mm
Santoku 180 mm, nůž šéfkuchaře Kanetsune KC-200 series & japonský kuchařský nůž & ocel jádro VG-10/ 33 vrstev damast steel HRC 60-62 & rukojeť z POM materiálu (acetalová pryskyřice) & antimikrobiální ochrana & tři nýty v kombinaci s nerez. ocelí & délka čepele 180 mm